Bayburtspor fan token ön satış fiyatı ne kadar, BOS token hangi borsada?

Süper Lig’in yanı sıra alt liglerde de spor kulüpleri birer birer fan token anlaşması gerçekleştirmeye devam ediyor. Son olarak Bayburtspor fan token için yine yerli bir kripto para borsası ile anlaşma sağlayarak ön satışı başlattı. Peki, Bayburtspor fan token ön satış fiyatı ne kadar? Bayburt Özel İdarespor fan token satışı hangi borsada ve BOS token ön satış ne zaman bitecek?

Daha önce Zonguldak Kömürspor, Orduspor, Çankırıspor, Kırklarelispor, Çatalcaspor ve Edirnespor gibi spor kulüpleriyle fan token anlaşması gerçekleştiren yerli kripto para borsası son anlaşmasını da yine alt liglerden olan Bayburt Özel İdarespor ile yaptı. İşte ön satış süreci başlayan token ile ilgili tüm detaylar…

Bayburtspor fan token hangi borsada?

İkinci lig kırmızı grupta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor’un taraftar tokeni Criptoswaps.com bünyesinde olacak. Aynı firma daha önce birçok spor kulübü ile anlaşma yapmış ve bünyesinde ön satış faaliyetlerini gerçekleştirmişti. Bayburtspor’un da ön satışının tamamlanmasının ardından listelenme süreci beklenecek.

Bayburtspor fan token ön satış fiyatı ne kadar?

İkinci lig ekibinin fan tokeninde ön satış fiyatı 3 dolar olarak duyuruldu. Toplam arzın 19 milyon 970 bin adet olduğu tarafta tokenda ön satış bedeli yüzde 10 olarak belirlendi. Yani 1 milyon 997 bin adet fan token ön satışa çıktı.

Bayburt Özel İdarespor taraftar token ön satışı ne zaman bitecek?

Yatırımcıların ilgiyle takip ettiği tokenlerdan biri olan BOS Fan tokenin ön satışı 1 Şubat 2022 tarihinde başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek olan ön satış sürecinde tükenme olmadığı takdirde ön satışlar 3 Mart 2022’de sona erecek. Ön satış sürecinde belirlenen adet tükenirse ön satış da tamamlanmış olacak.

BOS fan token nasıl alınır?

Spor kulübünün fan tokeninden satın almak isteyen taraftarlar ve yatırımcılar criptoswaps.com’a girerek burada üyelik oluşturabilir ardından üyelikteki cüzdanlarına para transferi yaparak fan token sahibi olabilirler.