PaybyMe ve Garena’dan işbirliği

Tüm dünyada internet işletmeleri için geleneksel ve yeni nesil ödeme yöntemleri sunan PaybyMe, 130’dan fazla ülkede online oyun geliştiren ve yayınlayan Garena ile işbirliğine imza attı. Bu işbirliğiyle oyunseverler Garena platformunda yer alan tüm oyunlardaki satın alımlarını hem mobil ödeme hem de kartlı ödemeyle hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilecek.

2010 yılından bu yana sektör ya da firma büyüklüğü ayırt etmeksizin müşterilerine online ödeme çözümleri sunan finansal teknoloji firması PaybyMe, oyun sektörünün en büyük firmalarından Garena ile işbirliği gerçekleştirdi.
Bu işbirliği sayesinde milyonlarca oyuncu Garenan’ın geliştirdiği ve yayınladığı, son yıllarda dünya çapında en çok indirilen mobil oyun olan Free Fire ile sınırlı kalmayıp, Garena platformunda yer alan tüm oyunlardaki satın alımlarını hem mobil ödeme hem de kartlı ödemeyle hızlı ve güvenli şekilde gerçekleştirebilecek.
PaybyMe Genel Müdür Yardımcısı Kaan Meşeci; “Dünyanın en büyük oyuncu kitlelerinden birine sahip, geliştirdiği ve yayınladığı ödüllü oyunlarla sektörünün lider firmalarından Garena ile işbirliği yapmaktan son derece memnuniyet duyuyoruz” dedi.