Fuse Games’e 7 milyon dolarlık yatırım

Fuse Games, Griffin Gaming Partners liderliğinde gerçekleşen yatırım turunda 7 milyon dolar kaynak sağladı. Lakestar, NFX Capital ve Actera’nın da katıldığı tur, Türkiye merkezli mobil oyun stüdyosunun küresel büyüme hedeflerine önemli bir katkı sunuyor.

2023 yılında kurulan Fuse Games, teknik yetkinliği yüksek, sürükleyici ve oyuncu dostu mobil oyunlar geliştirmeyi amaçlıyor. Şirket, bu yatırımı özgün oyun fikrini (IP) hayata geçirmek, ekip yapısını büyütmek ve yeni teknolojilere yatırım yapmak için kullanacak.

Şirketin CEO’su Akın Semih Şahan, yaptığı açıklamada, “Geniş kitlelere hitap eden, derinlikli oynanış sunan oyunlar üretme hedefiyle yola çıktık. Griffin’in desteğiyle bu vizyonu daha hızlı hayata geçireceğiz” değerlendirmesinde bulundu.