Bitexen’e A.C.E Awards’tan birincilik ödülü

Dijital varlık alım-satım platformu Bitexen; Şikayetvar platformu tarafından düzenlenen A.C.E Awards’ta, Kripto-Sanal Para Borsası Ölçek-A kategorisinde birinci olarak Diamond ödülüne layık görüldü.

Şikayetvar tarafından bu yıl 9’uncu kez gerçekleştirilen A.C.E. Awards ödülleri sahiplerini buldu. Geliştirdiği yenilikçi teknolojilerle FinTech ekosistemine katkı sağlamayı hedefleyen kolay, güvenilir ve hızlı dijital varlık alım-satım platformu Bitexen; çözüm oranı, ortalama cevap süresi, müşteri deneyim puanı ve müşteri teşekkür oranları değerlendirilerek birinci oldu ve A.C.E Awards’ta Diamond ödüle layık görüldü.

Kullanıcı memnuniyetini ön planda tutuyoruz

Kullanıcılarının blokzincir alanındaki en yeni teknolojilere ulaşarak hızlı ve güvenli işlem yapabilmesini sağlamanın, önceliklerinden biri olduğunu paylaşan Bitexen Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Sarper Bayman, “Ar-Ge ekibimiz kullanıcılarımıza sunduğumuz hizmetleri geliştirmek için her geçen gün çalışmalarını derinleştirirken, müşteri ihtiyaçlarına hızlı çözüm üretmenin de çok önemli olduğuna inanıyoruz. Yerli bir platform olarak kullanıcılarımıza küresel standartlarda bir hizmet kalitesi sağlamak adına tüm süreç, altyapı ve akışlarımızda kullanıcı memnuniyetini ön planda tutuyoruz. Şikayetvar platformu üzerinden bize ulaşan yorumları da hızlıca değerlendirip çözüme kavuşturmaya önem veriyoruz. Bu kapsamda En İyi Müşteri Deneyimi Yaşatan Firmalar’ı belirleyen araştırmanın, Kripto-Sanal Para Borsası Ölçek-A kategorisinde Diamond ödüle layık görülmek gurur verici” dedi.