AMP coin projesi nedir, nasıl alınır? AMP coin fiyatı ve geleceği

Kripto para yatırımcılarının düşük fiyatlı coinlere olan ilgisi devam ediyor. Bu coinler arasında 5 cente yakın fiyatıyla dahil olan AMP coin geleceği ile merak konusu oldu. Peki, tam olarak AMP coin projesi nedir, nasıl alınır?

Kripto para yatırımcıları genellikle düşük fiyatlı coinlerden yüklü miktarda alarak uzun vadeli yatırımlar gerçekleştiriyorlar. Örnek olarak 5 centten 1 dolara çıkan bir coin projesi yatırımcısına uzun vadede inanılmaz karlar sağlıyor. Bu nedenle yatırımcılar fiyatı henüz düşük olan coin projeleri hakkında bilgi elde etmeye çalışıyorlar. Bu coinlerden birisi de son dönemde çıkışlar yakalayan AMP coin oldu.

AMP coin projesi nedir, nasıl alınır?

Öncelikle AMP coin, her türlü değer aktarımı için anında, doğrulanabilir güvenceler sunan yeni dijital teminat coini olarak tanımlanıyor. AMP kullanarak, Flexa gibi ağlar, varlıklarla ilgili çok çeşitli kullanım durumları için işlemleri hızlı ve geri döndürülemez bir şekilde güvence altına alınabiliyor.

Teminat bölümleri, herhangi bir hesabı, uygulamayı ve hatta işlemi teminat altına almak ve Ethereum blok zincirinde doğrudan doğrulanabilen bakiyeleri taşımak için belirlenebildiğinde, teminat yöneticileri, gerektiğinde bu bölümlerde teminatı kilitleyebilen, serbest bırakabilen ve yeniden yönlendirebilen akıllı sözleşmeler olarak yatırımcıların karşısına çıkıyor.

AMP, teminatlandırma için çok çeşitli kullanım durumlarını destekliyor ayrıca, orjinal adreslerinden ayrılmadan coinlerin stake edilebileceği teminat modelleri gibi özel yetenekleri etkinleştirebilen önceden tanımlanmış bölüm stratejileri kavramını sunuyor.

AMP coin, işlem hacmi bakımından dünyanın en büyük kripto para alım satım platformu Binance aracılığı ile hızlı ve güvenli bir şekilde satın alınabiliyor. AMP coin satın almak için öncelikle Binance’e üye olmak ve ardından itibari para göndermek gerekiyor. Türk Lirası ya da dolar gibi bir itibari para gönderiminin yapılmasının ardından AMP Coin’in işlem gördüğü Bitcoin (BTC), Binance Coin (BNB), BUSD ve Tether (USDT) AMP işlem çiftinde alım işlemi gerçekleştiribiliyor.

AMP coin fiyatı ve geleceği

Staking son zamanlarda kripto para ekosisteminde oldukça fazla kullanılan bir sistem. AMP de bu sistemi değer aktarımı için kullanarak kullanıcıların ilgisini çekiyor. Buna ek olarak AMP coin’in Binance’de listelenmesi de kripto para birimine olan ilgiyi arttırmış durumda. CoinMarketCap verilerine göre AMP Coin, 2,119 ,989 ,739 dolar ile piyasa hacmi bakımından 67. sırada kendisine yer buluyor. Bunun yanında yazının yayına hazırlandığı sırada 0.05005 dolardan işlem gören AMP Coin’in 24 saatlik işlem hacminin 19 ,670,152 dolar olduğu görülüyor . Ayrıca AMP Coin, 17 Kasım 2020’de dip seviyeyi görürken 16 Haziran 2021’de de 0,1211 dolar ile tüm zamanlar rekorunu kırdı. Bunlara ek olarak şu andadolaşımda42.23milyaradetAMPbulunuyorveAMP Coin toplam arzının 99 ,547,408,199 AMP olduğu görülüyor .